Blogs van onze experts

Elke maand publiceren wij hier een nieuwe blog over uiteenlopende onderwerpen uit de horeca en aanverwante branches.  Waardevolle inzichten en tips van onze experts, waar jij als horecaondernemer je voordeel mee kan doen.

Lees de nieuwste blogs:

Vergunning

Even de vergunning regelen

Wil je als horecabedrijf eruit springen, dan moet je je onderscheiden. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Aan ene kant moet je niet te ver van jezelf af gaan staan. Aan de andere kant moet je je wel een beetje origineel positioneren.

Maak je kenbaar

Maak je kenbaar

Wil je als horecabedrijf eruit springen, dan moet je je onderscheiden. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Aan ene kant moet je niet te ver van jezelf af gaan staan. Aan de andere kant moet je je wel een beetje origineel positioneren.

onvergetelijke horeca

Onvergetelijke horeca

Wij werken in horeca graag met vakmensen. Tenminste als jij je bedrijf serieus neemt. Maar goede mensen zijn schaars, ook al betaal je bovengemiddeld. Daarbij komt dat ‘goed zijn’ of iets ‘goed doen’, tegenwoordig niet meer goed genoeg is.

Een goede zaak

Een goede zaak

Het zijn de teamleden die de gast een welkom gevoel geven. Een oprecht welkom, die extra glimlach, een grapje op z’n tijd. Echt contact met de gast. Dat zijn de dingen die een gast onthoudt.