Onze aanpak, jouw succes

Als horecaondernemer ben je continue op ‘reis’. Van een ontdekkingstocht in vakgebieden waar je nog geen weet van hebt, tot een hele toer om je bedrijf op de rit te houden. Regelmatig sta je voor de vraag: wat is de juiste richting? Welke route moet ik nemen voor het optimale resultaat? En welk ‘mechanisme’ kies ik? Een goede navigatie bepaalt óf je de juiste bestemming bereikt.

Voor sommigen is deze bestemming helder. Anderen zien obstakels die het uitzicht belemmeren. De HorecaMonitor is jouw kompas. Jij maakt de juiste overwegingen en keuzes op het kruispunt waar je nu staat. Samen stippelen wij de beste koers uit naar jouw doel en focussen we op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Maak die meesterlijke zet en onderneem dynamisch. Want ook jij verdient een topzaak.

HorecaMonitor concept: ons compas

Het concept van HorecaMonitor

Nooit meer 'shoppen' naar een expert voor jouw specifieke vraag of probleem.
Eén team van experts staat ter beschikking om jou te ondersteunen in al je ondernemersvraagstukken.

Als horecaondernemer krijg je ooit te maken met vragen waar je niet direct antwoord op hebt. Uitdagingen die vragen om een specifieke aanpak of een discipline die je als ondernemer niet meester bent. Waar kan je als ondernemer of directeur dan met je vraag terecht? En hoe weet je of het advies gedegen is?

De bedrijfsvoering van een goed lopend horecabedrijf is geen kleinigheid. Het is een uitdagende en intensieve bedrijfstak, waar de 24 uur van een dag altijd te weinig lijkt. De locatie, het type concept en de mate van gastvrijheid is veelal bepalend voor de succesgraad. Net als de visie van jou als ondernemer en jouw stijl van ondernemen.

 

Werkelijk alles vraagt om aandacht

Naast de operationele verantwoordelijkheid komen er nog vele andere zaken kijken bij goed ondernemer- en leiderschap. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van de cijfers aan de accountant, de salarisadministratie, het inzetten van marketingacties, de branding van je bedrijf, maar ook de regel- en wetgeving en het arbeidsrecht. Bovendien is de relatie met je medewerkers, gasten en leveranciers is bepalend. Het zijn allemaal onderwerpen die aandacht vragen, maar waar je als ondernemer niet altijd een antwoord op hebt. Vaak sta je er alleen voor, terwijl het wel aan jou is om de koers te bepalen.

Voor ons is dat heel herkenbaar. We komen dagelijks bij ondernemers over de vloer die worstelen met het vinden van het juiste advies en begeleiding. De alledaagse druk is hoog. Tijd en focus voor het maken van maandelijkse analyses ontbreekt. Hetzelfde geldt voor het verzamelen en interpreteren van managementinformatie of het planmatig inzetten op branding of marketing. Te druk, geen tijd.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De HorecaMonitor heeft een concept ontwikkeld dat jou ondersteunt vanuit een 360 graden benadering.

.

'De basis van het bedrijfsmodel van HorecaMonitor is de aanpak van de investeringswereld.
Wij hebben hun werkwijze en resultaatgerichtheid bestudeerd. 

Hun model baseert zich op het toevoegen van waarde en rendement.
Bedrijven met een ‘lagere waarde’, worden binnen een korte periode getransformeerd naar bedrijven met een ‘hogere waarde’. Voor HorecaMonitor is het doel hiervan niet de verkoop, maar juist een investering in een gezonde en duurzame bedrijfsvoering.

Deze werkwijze hebben wij geadopteerd in het HorecaMonitor ASPI-Model. Onze gebundelde kennis staat horecaondernemers vanaf nu ter beschikking'.

 

Bij HorecaMonitor kan je terecht met al je vragen. Voor je financiële administratie en advies over fiscale regeltjes. Maar ook voor een passende marketingstrategie, conceptontwikkeling of toetsing van overheidsregels en vergunningen waarbij veiligheid en arbeidsomstandigheden voorop staan. Maar ook de menselijk maat in het bedrijf is van cruciaal belang. De HorecaMonitor kijkt naar je personeelsbeleid, de community rondom je bedrijf en adviseert hoe je een succesvol team bouwt met ambassadeurs.

Onze aanpak jouw succes

 

Alle specialismen in huis

Wil je sparren met een expert of een bepaalde problematiek in je onderneming bespreken? Zoek niet verder naar de benodigde deskundigheid. HorecaMonitor heeft alle disciplines in huis. Pak het voordeel van onze bundeling van krachten en expertises. Wij scharen ons als team achter jou en je onderneming, waarbij elke specialist vanuit zijn of haar eigen discipline en ervaring naar het vraagstuk kijkt. Geen nodeloze hoge kostenplaatjes omdat je de kennis overal vandaan moet halen. Wij geven transparant advies op maat, naar jouw behoefte. En verkrijgbaar vanuit één loket.

Wij werken met de HorecaMonitor ASPI-Model Al onze specialisten hebben zo beschikking over alle relevante informatie en werken vanuit één dossier. In onze werkwijze sta jij als ondernemer centraal. Samen met jou bouwen wij aan de blauwdruk voor jouw horecabedrijf. Een uiterst effectieve, snelle en financieel aantrekkelijke route naar de beste toekomst voor jou.