Jouw visitekaartje, tot ver achter de komma

 

Maak maar even een folder of een logo, werd vroeger al snel gezegd. Anno nu is dat te gemakkelijk gedacht. Een eigen huisstijl is een op maat gesneden totaalpakket.

Uitstraling, naamsbekendheid en imago staan voorop. Samen met jou komt HorecaMonitor tot een stijl die aanspreekt en aansluit. Van een ogenschijnlijk simpel visitekaartje tot een compleet creatief concept. De juiste visuele middelen, teksten, fotografie, social media. Niets is te gek als het gaat om het positioneren van je horecaonderneming.

Passie is daarbij leidend. Die van jou voor je zaak en die van ons voor ontwerpen. Samen zetten we uitingen neer die bij jouw onderneming passen. Uitingen die eigen zijn voor jouw bedrijf en die het bedrijf goed positioneren. De identiteit, het visueel herkenbaar maken en bovenal de herkenbaarheid van het betreffende bedrijf is daarbij van groot belang.

Ik wil graag contact:

Contact Form

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Dorenda te Meij vormgeving

Dorenda te Meij

 

Grafisch ontwerpen zit Dorenda te Meij in het bloed. Na de opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten is zij gestart als zelfstandig grafisch ontwerper, inmiddels ruim 21 jaar geleden. Nog steeds werkt zij met dezelfde passie als toen ze begon. Zij helpt ondernemers en evenementen met hun communicatie.

Ze doet dat samen met erkende fotografen, tekstschrijvers en webdevelopers. Als samen de juiste look & feel opgesteld wordt, is de missie geslaagd. Of het nou gaat om een Facebookpagina of een complete huisstijl.

Accuratesse, afspraak is afspraak, creativiteit en persoonlijk contact; dát is de huisstijl van Dorenda te Meij. En bovenal: plezier in het werk, en plezier om iets voor de ondernemer te kunnen betekenen!